Mogen we ons even voorstellen?

Zoals je vast al hebt gelezen doen wij, Pieter en Jelmer, dit jaar mee aan de Carbage Run. Wij vinden dit zelf super gaaf, want wát een avontuur gaat het worden!

Daarnaast is ons doel om met onze deelname geld op te halen voor de Nederlandse Hersenstichting. Waarom we dit doen? Dat vertellen we je later!

Eerst even voorstellen.

Pieter Pons

Pieter, vader van 4 kinderen, getrouwd en directeur van Pons en van der Burgh – Timmer- en afbouwbedrijf. Geeft weinig om auto’s, maar wel om plezier. Kijkt erg uit naar een hoop lol tijdens de Carbage Run.

Jelmer Wieringa

Jelmer Wieringa, Directeur van een klein consultancy bureau, getrouwd en vader van 4 kinderen. Een echte petrolhead. Vindt alles waar benzine of diesel in kan leuk, zelfs de heggenschaar.

Samen doen we mee aan de Carbage Run om een directe bijdrage te leveren om hersenziektes de wereld uit te helpen, en ook voor de Fun. Het plezier begint al in de voorbereiding, het selecteren van een betrouwbare auto voor 500 euro, het tunen en opknappen van de auto, onze runner.

Onze runner

Wij zullen deelnemen aan de Carbage Run met een Volvo V70 classic uit 1997 met bijna 500.000 kilometer op de teller. Dit type Volvo werd in 1996 uitgebracht als opvolger van de 850 estate.

Meer weten? Klik dan hier!

Volg ons avontuur

Klik hier om ons avontuur te volgen op Facebook!