Carbage Run 2020

Wat is de Carbage Run?

The Carbage run is de ultieme 5-daagse roadtrip door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro en gebouwd is in uiterlijk 1999.

De uitdaging

Het is de uitdaging om met een oud barrel een fantastische 5-daagse Road Trip door Europa af te leggen van een paar duizend kilometer.

De route is elk jaar anders en brengt je over de mooiste wegen van Europa naar bijzondere plekken waarvan je het bestaan niet eens wist. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en geld ophalen voor een goed doel!

Punten scoren
Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en uiteindelijk kans maakt op een prijs.
The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd!

Zomer run 2020: Oekraïne

De Zomer editie 2020 naar Oekraïne wordt gehouden van 29 juni t/m 3 juli 2020. Het wordt een prachtige tocht die start in het hart van Duitsland. Vanuit Duitsland wordt een route afgelegd naar Tsjechië, Polen, Oekraïne en Slowakije. De finish ligt in het grensgebied van Oostenrijk/Slowakije.

Onderstaand een aftermovie van de Carbage run in Denemarken, Zweden en Noorwegen uit 2019, om je de sfeer te laten proeven!