Doneren door bedrijven

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken, een hersenaandoening. Misschien niet jijzelf, maar misschien wel iemand in jouw directe omgeving. De Hersenstichting  zet alles op alles voor gezonde hersenen, om zoveel mogelijk levens te redden en herstellen. Help jij mee?

Hersenaandoeningen
Er zijn honderden verschillende soorten hersenaandoeningen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan parkinson, alzheimer en schizofrenie, maar ook aan autisme, ADHD en migraine. 1 op de 4 Nederlanders heeft een hersenaandoening.

Kijk maar eens om je heen. Een kwart van jouw collega’s kampt, of krijgt later te kampen met, een hersenaandoening. Is dat niet beangstigend? Hier moeten we wat aan doen!

De Hersenstichting
De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Ze zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Nu en in de toekomst.

Doneer nu!

Wij, team VIP Express, willen met onze deelname zo veel mogelijk geld ophalen voor de Hersenstichting. En jouw bedrijf kan ons hierbij helpen door het aanschaffen van een sponsorpakket.

  1. Brons (50 euro)
    Als je een Brons pakket aanschaft plakken wij een sticker van jouw logo (of een sticker naar wens) op onze runner, waardoor iedereen kan zien dat jij ons en de Hersenstichting hebt geholpen!
  2. Silver (75 euro)
    Bij aanschaf van een Silver pakket plakken wij eveneens jouw sticker op onze runner, en krijg je ook een vermelding van jouw logo (inclusief link naar je website) op de voorpagina van onze website. 
  3. Gold (150 euro)
    Bij een Gold pakket plakken we jouw sticker op onze runner, vermelden wij je logo inclusief link op de voorpagina van onze website, en ontvang je ook nog een social media pakket. Dit social media pakket bevat uitingen voor Facebook, Twitter, LinkedIn en je website, waarmee je kunt laten zien dat je team VIP-Express en de Hersenstichting sponsort.